• Standaard

BaBymassage en MaMaFit nu online interactief

Tijdens Corona tijden bieden we deze cursus online interactief aan, via Skype, lekker vanuit je vertrouwde thuisomgeving. Maar we hopen natuurlijk dat we jullie tzt weer mogen verwelkomen in de BabyMassage ruimte in onze praktijk ?.De cursus BaBy®Massage die Nicole met veel liefde geeft, kan je helpen groeien in jouw ouderschap, op jouw manier.

In een 4 weken durende cursus gaan we samen met vijf mama’s of papa’s en baby’s deze fijne massage leren en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals Ritme & Regelmaat, Huilen, Inbakeren, Dragen en de Motorische ontwikkeling van je baby.
Door de Babymassage leer je je kindje nòg beter begrijpen, kun je jullie onderlinge band nòg meer verdiepen en creëer je een fijn, intiem en rustig moment...samen met je kindje.
De Cursus Babymassage is te volgen als je baby tussen de 6 weken en 9 maanden oud is. Vanaf 6 weken zijn baby's rijp genoeg voor prikkelverwerking en vanaf 9 maanden hebben baby's andere interesses. Lang stilliggen is er dan meestal niet niet meer bij...;-).

De MaMaFit wordt ook online interactief gegeven. Een totale workout vanuit je woonkamer voor mama's die tussen de 6 en 12 weken bevallen zijn die weer op een veilige manier fit willen worden. Deze workouts worden gegeven door bekkenfysiotherapeuten die rekening houden met het feit dat je pas bevallen bent. Er is aandacht voor conditie en je spieren worden weer sterker. De bekkenbodemspier wordt niet vergeten! We maken een groepsapp zodat net bevallen dames informatie kunnen uitwisselen, zeker in deze tijd zeer gewenst omdat er zo weinig contacten zijn.

Klik op het kopje Zwanger bovenaan in de balk en kies je cursus uit!

Tot gauw!

Nicole, Marianne, Anouk en Charlotte

https://www.facebook.com/bekkencentrumschambergen/videos/159649601918868/

Nieuws

 • Corona update 4-5

  Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo. Sinds vrijdag 1 mei kunnen we ...

  Lees meer
 • BaBymassage en MaMaFit nu online interactief

  Tijdens Corona tijden bieden we deze cursus online interactief aan, via Skype...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>