• Standaard

Heb jij je blessure tijdens het sport opgelopen?

Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of heb je tijdens het sporten een blessure opgelopen? De fysiotherapeuten van Fysio Schambergen in Kerkrade staan voor je klaar. Na een  manueel-therapeutisch onderzoek kunnen wij middels echografie  de blessure  in beeld brengen. Na het onderzoek en de echo kunnen wij een betrouwbare diagnose stellen. Met deze diagnose kunnen wij een uitspraak doen over de aard van het letsel, hoe lang het gaat duren en wat de meest optimale behandelmethode is. Dit alles in overleg met de sporter. Wij werken nauw samen met enkele sportverenigingen in de buurt. De verzorgers van deze clubs weten ons tot grote tevredenheid snel te vinden. Afhankelijk van de ernst van de blessure zal een afpsraak binnen 24 uur gemaakt kunnen worden.

Behandelmethode

Fysio Schambergen heeft altijd de juiste oplossing voor jouw klacht. Met onze specialistische behandelmethodes en FysioFit aanbod, zorgen we ervoor dat jij weer pijnvrij kunt sporten.

Uitsluitend online: gratis consult!

Elke behandeling start met een gratis consult. Een eerste gesprek om het juiste behandelplan op te stellen. Deze afspraak is geheel gratis en vrijblijvend! Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. We bellen je binnen 1 werkdag voor een afspraak.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Data zwangerfit® cursus

  De nieuwe startdata van de zwangerfit® cursus zijn bekend. De e...

  Lees meer
 • Vanaf 13 februari EPTE therapie bij Fysio Schambergen

  Vanaf maandag 13 februari 2017 zal Fysio Schambergen ook EPTE therapie gaan a...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>