• Standaard

Wat houdt deze cursus in?

Moeder en baby (3-8 maanden) sporten samen  onder begeleiding van onze Fitdankbaby®instructrices Maike Ballmann en Marianne Tems. Oefeningen op muziek waarbij  moeder en de baby centraal staan. Een ideale cursus voor moeders die het sporten weer op willen pakken en dit gezellig met de baby willen doen! Geen oppas nodig! Afhankelijk van het weer gaan jullie ook samen buiten sporten. Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen. Het is de nieuwe trend in Nederland: samen met je kindje sporten!

De cursus bestaat uit 8 lessen van 75 minuten maar als het bevalt mag je ook meerdere lessen volgen. De eerste les is een proefles en in de maanden januari tm juni 2016 betaal je voor 9 lessen incl. proefles 99, -- euro. De dames die de zwangerfit®cursus bij ons gevolgd hebben betalen maar 89,-- euro. Daarna kost de cursus 129,- en 119,-- voor de dames die zwangerfit® gevolgd hebben. De cursus vindt plaats op maandagavond van 19.00 - 20.15 uur en op zaterdagochtend van 9.15 - 10.30 uur in de fysiotherapie praktijk in het gezondheidscentrum Kling Nullet in Kerkrade. Iedere week is instroming mogelijk. Je kunt je ook aanmelden als groep van bijvoorbeeld de zwangerfit®cursus, wij kijken dan samen met jullie naar welke dag en tijdstip de fitdankbaby® gegeven kan worden, rekening houdend met jullie wensen.

Omdat de fitdankbaby® gegeven wordt door (bekken) fysiotherapeuten is het veilig om ook met klachten zoals bekken- of rugklachten of bij verlies van urine  of bij verzakkingsklachten deel te nemen. Hier wordt dan extra aandacht aangegeven.

Als je kindje nog geen 3 maanden oud is en je wilt toch al sporten dan is de mamafit® cursus wellicht iets voor jou! 
 

 

Wilt u meer informatie over deze cursus?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Verhuisbericht Zwangerfit®

  Omdat het zwembad bij sportcentrum ZUMUM per direct niet meer beschikbaar is ...

  Lees meer
 • Data zwangerfit® cursus

  De nieuwe startdata van de zwangerfit® cursus zijn bekend. De e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>