• Standaard

Mamafit®

De Mamafit®cursus is een vervolg op de prepartum (vóór de bevalling) zwangerfit®cursus maar kan ook gevolgd worden zonder dat je de prepartum cursus gevolgd hebt. 

De cursus bestaat uit 6 lessen van 60 minuten en wordt gegeven in de praktijk op het Maria Gorettiplein in Kerkrade op dinsdag van 10.00-11.00 uur en van 11.00 tot 12.00. Het is een eigentijdse sportieve cursus met als aandachtspunten  het herstel van de bekkenbodem, buikspierversterking en conditie verbetering. Je maakt gebruik van cardio-apparatuur zoals crosstrainer en fiets en fitness apparatuur. Daarnaast worden 'grondoefeningen' gegeven en oefeningen met losse dumbles. Het programma dat je doorloopt is aangepast op je wensen. Het is een soort 'opstapje' naar het terugkeren in je 'eigen' sport of naar fitdankbaby®. Na de 6 lessen kun je ook verder sporten bij ons in de fitnesszaal.

Je baby is ook van harte welkom en als je een keertje niet kunt is dat ook geen probleem, je mag 6 lessen volgen in 2 maanden tijd.

Je kunt Iedere dinsdag  vanaf  6 weken na de bevalling starten. Wel vooraf aanmelden via onderstaand formulier! De 6 lessen kosten 72 euro en zijn 2 maanden geldig. Indien je de prepartum zwangerfit® bij ons gevolgd hebt zijn de kosten 60 euro.  Ook deze cursus kan vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Indien je interesse hebt kun je je aanmelden via onderstaand formulier.

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Data zwangerfit® cursus

  De nieuwe startdata van de zwangerfit® cursus zijn bekend. De e...

  Lees meer
 • Vanaf 13 februari EPTE therapie bij Fysio Schambergen

  Vanaf maandag 13 februari 2017 zal Fysio Schambergen ook EPTE therapie gaan a...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>