• fysiotherapie thuis

Heb je een klacht opgelopen binnen je leefomgeving?

Word je beperkt in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan. Start nu met een behandeling bij Fysio Schambergen!

Behandelmethode

Er wordt voldoende tijd genomen om samen met u te kijken naar de aard van de klacht en waar de oorzaak zou kunnen liggen. Middels manueel-therapeutisch onderzoek gecombineerd met echografie proberen wij een zo specifiek mogelijke diagnose te stellen. Indien gewenst kan er een afspraak bij u thuis gemaakt worden. Samen wordt dan bekeken hoe uw thuissituatie is ingericht en of er eventueel verbeteringen mogelijk zijn. Nadat de diagnose gesteld is wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld, hierbij maken wij gebruik van de laatste evidence, oftewel, wat uit internationale onderzoeken de beste behandelmethode blijkt te zijn.

De fysiotherapeuten van Fysio Schambergen in Kerkrade hebben de juiste behandelmethode voor jou. Met onze specialistische behandelmethodes en FysioFit aanbod, zorgen we ervoor dat jij weer pijnvrij door het leven gaat. 

Nieuwsgierig naar wat onze fysiotherapeuten voor jou kunnen betekenen?

Vul in het onderstaande formulier je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. We bellen je binnen 1 werkdag voor een afspraak.

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • NIEUW site bekkencentrum Schambergen

  Het bekkencentrum Schambergen, dat een onderdeel is van fysiotherapie Schambe...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>