• Bekkencentrum

Bekkencentrum

Bekkencentrum Schambergen (zie ook: http://www.bekkencentrumschambergen.nl ) is een onderdeel van fysiotherapie Schambergen.

Heeft u klachten die te maken hebben met plassen, vrijen of ontlasten? Ben je zwanger of recent zwanger geweest? Heb je onbegrepen pijn klachten in de bekkenregio, langdurige rugklachten die niet verminderen met reguliere fysiotherapie?

Denk je ook dat bovenstaande klachten bij het leven horen? Heb je dat ook al zo vaak gehoord of gedacht?  Jammer want dit is niet zo, je kunt er echt iets aan doen, ongeacht je leeftijd of geslacht!

In het bekkencentrum werken geregistreerde bekkenfysiotherapeuten. Dit zijn fysiotherapeuten die een 3 jarige master opleiding  gevolgd hebben na de reguliere opleiding fysiotherapie. Wij behandelen vrouwen én mannen.

Meer te weten willen komen over wat onze bekkenfysiotherapeuten voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de site van het bekkencentrum Schambergen of vul onderstaand formulier in en dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Nieuwsgierig naar wat ons bekkencentrum voor jou kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • NIEUW site bekkencentrum Schambergen

  Het bekkencentrum Schambergen, dat een onderdeel is van fysiotherapie Schambe...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>