• Bekkencentrum

Bekkencentrum

Bekkencentrum Schambergen is een onderdeel van fysiotherapie Schambergen.

Heeft u klachten die te maken hebben met plassen, vrijen of ontlasten? Ben je zwanger of recent zwanger geweest? Heb je onbegrepen pijn klachten in de bekkenregio, langdurige rugklachten die niet verminderen met reguliere fysiotherapie?

Moet je ook zo vaak plassen (en weet je alle openbare wc's te liggen)? Of gaat het plassen moeizaam (durf je niet te plassen op een wc waar iemand je kan horen)? Heb je vaak een blaasontsteking? Of merk je dat je ongewild urineverlies hebt? Dat je niet altijd droog de WC haalt?

Heb je moeite met het ontlasten uit te stellen? Vind je wel eens ontlasting in je slipje? Heb je regelmatig het idee dat je de ontlasting moeizaam kwijt komt?

Kun je niet pijnvrij vrijen? Doet een orgasme pijn? Lukt de erectie moeizaam?

Denk je ook dat bovenstaande klachten bij het leven horen?  Heb je dat ook al zo vaak gehoord of gedacht?  Jammer want dit is niet zo, je kunt er echt iets aan doen, ongeacht je leeftijd of geslacht!

Dit zijn maar een paar klachten die wij in ons bekkencentrum kunnen behandelen. Ook als je recent een operatie hebt ondergaan in de buikregio zoals een prostaat operatie of darm operatie kan het zijn dat je verwezen bent naar ons. Heb je wel eens een zwaar gevoel in je vagina, alsof er iets uit kan vallen?

In het bekkencentrum werken geregistreerde bekkenfysiotherapeuten. Dit zijn fysiotherapeuten die een 3 jarige master opleiding  gevolgd hebben na de reguliere opleiding fysiotherapie. Wij behandelen vrouwen én mannen.

Ook in het bekkencentrum is een verwijzing niet altijd nodig. Twijfel je of bekkenfysiotherapie iets voor je is? Onze eerste afspraak is altijd een intake gesprek zodat we samen de klachten kunnen inventariseren en zodoende een advies kunnen geven. Bekkenfysiotherapie wordt evenals reguliere fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Ongewild urineverlies wordt vergoed uit de basis verzekering.

Twijfel niet langer en maak een afspraak met één van onze bekkenfysiotherapeuten Charlotte, Marianne of Anouk. Je kunt een afspraak maken in Maastricht (Scharn en Céramique), Heuvelland (Margraten) en in Parkstad (Kerkrade). Je kunt je aanmelden via 045-5455931 voor alle 3 de locaties. De secretaresse is bereikbaar op maandag tm vrijdag van half 9 tot 16.00 behalve op woensdag van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten deze tijden kun je de voicemail inspreken. Je kunt je ook aanmelden via de rode button knop op de hoofdpagina.

We werken samen met gynaecologen, urologen, maag/darm/lever artsen, verloskundigen, seksuologen en huisartsen.

Nieuwsgierig naar wat ons bekkencentrum voor jou kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • STORING aanmelding via website en ingesproken voice mail

  STORING VOICE MAIL en SITE AANMELDINGEN Tussen woensdag 22 maart 13.28 en do...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>