• Standaard

ZwangerFit nu online interactief

Ben je zwanger? Wij geven onze coachingslessen en workout sinds 6 weken online interactief en wij zijn hier niet ontevreden over en onze cursisten al helemaal niet. De coachingslessen zijn qua inhoud zoals voorheen, de aquatraining is vervangen door een workout in de woonkamer, het enige wat wij en jullie missen is het sociale van een groepsles! Wil jij goed voorbereid en fit de bevalling in dan is onze online cursus echt een goede optie. Waarom zou je in Corona tijd niet goed voorbereid en fit de bevalling in gaan? Uit diverse onderzoeken blijken zoveel voordelen; minder kans op suikerziekte, minder kans op hoge bloeddruk en minder kans op medische ingrijpen zoals keizersnede of knip. 

Wij maken een groepsapp waardoor het sociale aspect een beetje opgevangen wordt. In deze app wordt informatie uitgewisseld en met elkaar meegeleefd. Wij sturen jullie filmpjes met de vaardigheden zoals ademhalingstechnieken, perstechniek en bekkenbodem informatie. wij nemen zelf deel aan deze app waardoor we ook betrokken zijn bij jullie en er is een mogelijkheid om vragen te stellen, ook in een prive app.

Zodra we weer kunnen zwemmen gaan we dit natuurlijk  doen, zoals onze cursus nu is opgezet, is het echt een goede vervanger, niet optimaal maar het beste wat we nu kunnen bieden! De prijs is aangepast, je krijgt een bal en een dynaband om thuis de workout te volgen. De cursus wordt  vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk bij het kopje nieuws en algemeen voor startdatum volgende cursus en tarieven.

Liefs,

Nicole, Marianne, Anouk en CharlotteIMG-20200424-WA0006.jpg

 

 

Nieuws

 • STORING aanmelding via website en ingesproken voice mail

  STORING VOICE MAIL en SITE AANMELDINGEN Tussen woensdag 22 maart 13.28 en do...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>