• deuren56

Shockwave therapie

Veel mensen hebben last van een tenniselleboog, hielspoor, achillespees, kniepees of schouderverkalking en hebben al diverse behandelmethoden geprobeerd maar blijven klachten houden. Een succesvolle methode om deze pijn te behandelen is Extracorporeal ShockWave Therapy (ESWT). Deze methode is vergelijkbaar, en ook afgeleid, van de werking van de niersteenvergruizer. Door middel van gefocusseerde schokgolven wordt de pijnlijke plek behandeld. Een operatie kan hierdoor in veel gevallen worden voorkomen.

Behandeling zonder operatie
Met ESWT (Extra Corporeal Shockwave Therapy) kunt u door behandeling met de Piezowave snel van uw pijn af zijn zonder een operatie! Chronische pijnklachten gelokaliseerd in spieren en pezen zijn vaak behandelbaar met deze nieuwe vorm van pijnbestrijding. Bijvoorbeeld de tenniselleboog, golferselleboog, pijnlijke achillespees, runnersknee of jumpersknee, shinsplintsklachten en hielspoor. ESWT wordt beschouwd als één van de meest innoverende ontwikkelingen in de recente pijnbehandeling van het bewegingsapparaat. In tegenstelling tot conventionele behandelmethodes wordt met shockwavetherapie de pijn rechtstreeks bij de oorsprong bestreden zonder medicatie of chirurgie.

Voordeel van gefocuseerde shockwave is dat de belasting voor de huid minimaal is. Geen blauwe plekken dus, u voelt de prikkel alleen daar waar die aan moet komen, op de pijnlijke plek.

Wij vragen geen extra vergoeding voor shockwave therapie, ook hoeft u geen abonnement te kopen. In de regel wordt de shockwave 3 a 4 maal toegepast waarna geevalueerd wordt of er iets veranderd in het klachtenpatroon en of het zin heeft door te gaan met de behandeling. Uw mening wordt meegenomen in deze beslissing. 

Heeft u vragen of wilt u weten wat shockwave voor u kunt betekenen vul dan onderstaand formulier in, wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Nieuws

 • NIEUW site bekkencentrum Schambergen

  Het bekkencentrum Schambergen, dat een onderdeel is van fysiotherapie Schambe...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>