• Standaard

Werk

Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen? Voor al deze klachten en meer kan je terecht bij Fysio Schambergen in Kerkrade. Wij zorgen ervoor dat jij weer pijnvrij kan werken.

Behandelmethode

De fysiotherapeuten van Fysio Schambergen zoeken altijd de juiste behandelmethode voor je klacht. Er wordt voldoende tijd genomen om samen met u te kijken naar de aard van de blessure en waar de oorzaak zou kunnen liggen. Middels manueel-therapeutisch onderzoek gecombineerd met echografie proberen wij een zo specifiek mogelijke diagnose te stellen. Indien gewenst kan er een afspraak op uw gewerkt gemaakt worden. Samen wordt dan bekeken hoe uw werkplek is ingericht en of er eventueel verbeteringen mogelijk zijn. Nadat de diagnose gesteld is wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld, hierbij maken wij gebruik van de laatste evidence, oftewel, wat uit internationale onderzoeken de beste behandelmethode blijkt te zijn. Met onze specialistische behandelmethodes en FysioFit aanbod, zorgen we ervoor dat jij weer pijnvrij kan werken.

Uitsluitend online: Gratis Consult!

Elke behandeling start met een gratis consult. Een eerste gesprek om het juiste behandelplan op te stellen. Deze afspraak is geheel gratis en vrijblijvend! Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. We bellen je binnen 1 werkdag voor een afspraak.

 

Nieuws

 • ZwangerFit nu ook met outdoor of indoor training

  NIEUW omdat de zwembaden nog steeds gesloten zijn bieden wij nu ZwangerFit aa...

  Lees meer
 • Nu ook Bekkenfysiotherapie in Margraten/Heuvelland

  NIEUW! Goed nieuws voor de bewoners van het Heuvelland: Bekkencentrum Schambe...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>