• Standaard

BaByMassage®

YVLO-BaBy®Massage Bekkencentrum Schambergen

 

Voor alle lieve mama’s en papa’s die in de afgelopen weken of maanden een kindje gekregen hebben, bieden  wij de cursus BaBy®Massage aan.

De cursus BaBy®Massage die ik met veel liefde geef, kan je helpen groeien in jouw ouderschap, op jouw manier.

In een 4 weken durende cursus gaan we samen met vier maximaal vijf mama’s of papa’s en baby’s deze fijne massage leren en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals Ritme & Regelmaat, Huilen, Inbakeren, Dragen en de Motorische ontwikkeling van je baby.

Wij bieden ook de DUO en UNO (Prive) BaBymassage aan. Bij de DUO neem je deel met 2 mama's of papa's en bij UNO geniet je van prive lessen.

Door de Babymassage leer je je kindje nog beter begrijpen, kun je jullie onderlinge band nog meer verdiepen en creëer je een fijn, intiem en rustig moment...samen met je kindje.

De Babymassage is te volgen als de baby tussen de 6 weken en 9 maanden oud is. Vanaf 6 weken zijn de baby's rijp genoeg voor prikkelverwerking en vanaf 9 maanden hebben de baby's andere interesses. Lang stilliggen is er dan niet meestal niet meer bij..... 

Alle informatie krijg je mee naar huis, zodat je het thuis nog eens rustig kunt nalezen. Ook krijg je een flesje olie mee naar huis, om thuis lekker samen te kunnen gaan oefenen.

De cursus Babymassage wordt gegeven (door Nicole van den Bosch-Hesdahl, Fysiotherapeut - ZwangerFitCoach - MaMaFitCoach - docent Babymassage,) op maandagochtend en donderdagochtend van 10.30 uur - 11.30 uur, op onze locatie op de Bleijerheiderstraat in Kerkrade.

Kosten: Groepsles €95 pp voor 4 lessen van 1 uur (met ½ uur uitloop), incl. materialen en handleiding. Voor de prijzen voor DUO en UNO zie kopje tarieven.

Heb jij er ook zoveel zin in gekregen om samen met je kindje te komen genieten?

Meld je dan aan via onderstaand formulier, dan nemen we binnen een week contact met je op.

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • NIEUW site bekkencentrum Schambergen

  Het bekkencentrum Schambergen, dat een onderdeel is van fysiotherapie Schambe...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>