• Standaard

FemFit

NEW!!

Hi Ladies in en rond Parkstad!

Ben je op zoek naar een uitdagende bootcamp voor alleen vrouwen? Dan kom naar de FemFit. FemFit is in juni 2020 opgestart in de Corona tijd. Lekker buiten sporten en fit worden of fit blijven! De lessen vinden plaats rondom de Weltervijver in Heerlen. Alle vrouwen zijn welkom, ook de vrouwen die pas zwanger zijn en nog moeten wachten om te kunnen starten met de ZwangerFit, ook vrouwen die recent bevallen zijn (>12 weken geleden) maar ook vrouwen die al veel langer bevallen zijn en óók vrouwen die nog nooit zwanger zijn geweest! Iederen is dus welkom als je maar een vrouw bent ;-).

Wij raden wel aan als je zwanger bent om naast de FemFit de ZwangerFit te volgen. Omdat wij ervaren zijn met sporten met zwangeren kun je veilig deelnemen aan de FemFit als je zwanger bent.

Ben je recent bevallen (<12 weken) dan raden wij aan eerst de MaMaFit te volgen. Je lichaam moet eerst voldoende hersteld zijn om aan de FemFit deel te kunnen nemen.

Ben je nooit zwanger geweest of al langer geleden dan ben je echt van harte welkom! FemFit zorgt ervoor dat ieder op zijn eigen nivo kan deelnemen. Iedereen gaat met een voldaan gevoel naar huis!

De bootcamp duurt 45 minuten en gaat in principe altijd door. Als het regent zoeken we een beschut plekje en tegen kou kun je je kleden! Er gaat niks boven sporten in de natuur!

Regelmatig zoeken we een ander plekje in Parkstad om speciale workouts te geven.

De workout wordt gegeven op woensdagavond om 20.00.  Bij voldoende aanmeldingen starten wij ook op zaterdagmorgen en eventueel op woensdagmorgen.

Je kunt een 10 rittenkaart kopen voor 95,-- euro of een halfjaar abonnement 35 euro pm (maandelijks opzegbaar).

Meld je snel aan! Een proefles is gratis! 

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • NIEUW site bekkencentrum Schambergen

  Het bekkencentrum Schambergen, dat een onderdeel is van fysiotherapie Schambe...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>