• Standaard

Wat houdt deze cursus in?

Moeder en baby (3-8 maanden) sporten samen  onder begeleiding van onze FitmetjeBaBy®instructrice en bekkenfysiotherapeute  Marianne Tems. Oefeningen op muziek waarbij  moeder en de baby centraal staan. Een ideale cursus voor moeders die het sporten weer op willen pakken en dit gezellig met de baby willen doen! Geen oppas nodig! Afhankelijk van het weer gaan jullie ook samen buiten sporten. Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen. Het is de nieuwe trend in Nederland: samen met je kindje sporten!

De cursus bestaat uit 6 lessen van 75 minuten maar als het bevalt mag je ook meerdere lessen volgen. De eerste les is een proefles. Indien jullie het samen leuk vinden betaal je voor 6 lessen 80 euro. Wil je 10 keer de les volgen kost dit 120 euro.  De cursus vindt plaats op donderdagavond bij Bekkencentrum Schambergen in het gezondheidscentrum Kling Nullet in Kerkrade. Iedere week is instroming mogelijk. Je kunt je ook aanmelden als groep van bijvoorbeeld de ZwangerFit®cursus, wij kijken dan samen met jullie naar welke dag en tijdstip de FitmetjeBaBy® gegeven kan worden, rekening houdend met jullie wensen.

Omdat de FitmetjeBaBy® gegeven wordt door bekkenfysiotherapeuten is het veilig om ook met klachten zoals bekken- of rugklachten of bij verlies van urine  of bij verzakkingsklachten deel te nemen. Hier wordt dan extra aandacht aangegeven.

Als je kindje nog geen 3 maanden oud is en je wilt toch al sporten dan is de MaMaFit® cursus wellicht iets voor jou! 
 

 

Wilt u meer informatie over deze cursus?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 week contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • NIEUW site bekkencentrum Schambergen

  Het bekkencentrum Schambergen, dat een onderdeel is van fysiotherapie Schambe...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>