• Standaard

MaMafit®

De MaMaFitcursus wordt momenteel niet beperkt door de huidige (6-11) coronamaatregelen!

De MaMafit®cursus is een vervolg op de ZwangerFit® (vóór de bevalling)  maar kan ook gevolgd worden zonder dat je de ZwangerFit® cursus gevolgd hebt. 

Ivm Corona bestaan de groepjes uit max. 4 personen zodat de RIVM richtlijnen toegepast kunnen worden. Er is desinfectie aanwezig om apparatuur en de handen te desinfecteren.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 50 minuten en wordt gegeven bij Bekkencentrum Schambergen in de praktijk op het Maria Gorettiplein in Kerkrade op dinsdag van 10.00-10.50 uur en van 11.00 tot 11.50 uur.

MaMaFit is een eigentijdse sportieve cursus met als aandachtspunten het herstel van de bekkenbodem, buikspierversterking en conditie verbetering. Je maakt gebruik van cardio-apparatuur zoals crosstrainer en fiets. Daarnaast worden 'grondoefeningen' gegeven en oefeningen met losse dumbles. Het programma dat je doorloopt is aangepast op je wensen. Het is een soort 'opstapje' naar het terugkeren in je 'eigen' sport of naar FitmetjeBaBy®. De lessen worden gegeven onder leiding van geregistreerde bekkenfysiotherapeuten. Na de 6 lessen kun je  verder sporten bij ons in de fitnesszaal onder deskundige begeleiding.

Ook als je klachten hebt kun je aan MaMaFit deelnemen! De Bekkenfysiotherapeuten maken een aangepast programma voor je.

Je baby is natuurlijk van harte welkom en als je een keertje niet kunt is dat ook geen probleem, je mag 6 lessen volgen in 2 maanden tijd.

Je kunt Iedere dinsdag  vanaf  6 weken na de bevalling starten. Wel vooraf aanmelden via onderstaand formulier! Als je ZwangerFit bij ons gevolgd hebt krijg 1 les gratis! Zie voor geldende tarieven onder kopje algemeen bij tarieven. De MaMaFit kan vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Indien je interesse hebt kun je je aanmelden via onderstaand formulier.

 

Fysio Schambergen is dé plek voor FysiotherapieZwangerFit en MamaFit. Bij Fysio Schambergen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou te ondersteunen of je doelstellingen te laten halen. Probeer de Zwangerschapscursus bij Bekkencentrum Schambergen of maak een fysio afspraak.

Nieuws

 • STORING aanmelding via website en ingesproken voice mail

  STORING VOICE MAIL en SITE AANMELDINGEN Tussen woensdag 22 maart 13.28 en do...

  Lees meer
 • ZwangerFit/MaMaFit/BaByMassage

  ZwangerFit/ MaMaFit/BaByMassage worden niet beperkt door de huidige coronamaa...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werk

  Werk

  Heb je last tijdens het werken? Of op werk een klacht of blessue opgelopen?

  Lees meer >>
 • Thuis

  Thuis

  Heb je een klacht opgelopen binnen je eigen huis? Hoog tijd om weer pijnvrij door het leven te gaan.

  Lees meer >>
 • Sport

  Sport

  Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of een blessure opgelopen?

  Lees meer >>